servibox

SERVIBOX NV is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en bedrukken van golfkartonverpakkingen voor vrijwel iedere toepassing. Dankzij doorgedreven onderzoek, ontwikkeling, innovatie en voortdurende investeringen zijn wij in staat kwalitatieve verpakkingen aan te bieden welke beantwoorden aan de meest uiteenlopende eisen.

Service, kwaliteit en techniciteit zijn de hoekstenen van onze strategie. Als één van de weinige actoren op de markt bieden wij competitief zowel kleine, middelgrote en grote reeksen aan, evenals standaard dozen.

Naast een zeer ruim productaanbod en persoonlijke aanpak zijn flexibiliteit en reactievermogen onze troeven. Wij zijn ondermeer specialist van hoogwaardige flexobedrukkingen tot 6 kleuren en bieden ook offsetverpakkingen aan.

Een team specialisten, die over de meest geavanceerde technologieën inzake prepress en cadcam beschikken, staan tot uw dienst voor het begeleiden van uw projecten.

SERVIBOX NV gevestigd in Ternat is een dochtermaatschappij van Sical en deeluitmakend van de Internationale Groep Rossmann welke een belangrijke speler is op de Europese markt van golfkartonverpakkingen.

De groep verenigt meer dan 25 vestigingen in 9 verschillende landen van Europa en Afrika.

www.servibox.be
www.sical.fr
www.rossmann.com